Reserveren
|Gangen-diner
Gangen-diner2018-12-07T15:29:40+00:00

In Duyn

Gangen-diner

Voor een heerlijk 3-gangen menu bevelen wij onderstaande keuzemenu’s van harte aan. Niet alleen omdat dit bewezen succesvolle menu’s zijn, maar ook voor uw gemakt. U hoeft namelijk vooraf geen gerecht keuzes te inventariseren bij uw gasten. Uw gasten kunnen dit op de dag zelf of bij aanvang van het diner doorgeven. Zo bent u verzekerd van een geslaagde, gastvrij én een gemakkelijke invulling van uw diner!

Wij zorgen voor menukaarten met uw gekozen menu. Indien gewenst kunnen wij hier tevens een persoonlijke tekst, datum of foto speciaal voor uw gelegenheid op laten afdrukken!

Ziet u uw gewenste dan wel favoriete gerecht er niet tussen staan of wilt u een extra gang toevoegen? Wij staan open voor uw suggesties en verzorgen graag op maat uw diner.

Menu In Duyn

Carpaccio van biologisch rund met rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Of
Ambachtelijke gerookte zalm met rode uien, kappertjes en Noorse mosterdsaus

***
Gebakken Ierse dry aged biefstuk met Stroganoffsaus
Of
Op de huid gebakken kabeljauw met een beurre blanc

***
Dame Blanche; vanille-roomijs, chocoladesaus & slagroom
Of
Diverse soorten sorbetijs met vers fruit & slagroom

Menuprijs: € 35,00

Menu Skitternd

Proeverij van vis; Hollandse garnalen, tonijn & gerookte zalm
Of
Proeverij van vlees; carpaccio rolletje, kalfspastrami & bonbon van eend

***
Gegrilde Rib-eye van graan gevoerd Australisch rund met een saus van gepofte knoflook & oregano
Of
Catch of the day; onze brigade vertelt u graag wat de visvangst van de dag is

***
Grand dessert; een proeverij van zoete nagerechten
Of
Kaasplateau; internationale kazen met kletzenbrood, mosterd druivencompôte en cruditée

Menuprijs: € 45,00

Menu Berkheyde

Pata Negra & gamba’s, doperwten crème, Ras El Hanout mayonaise
Of
Vitello tonato; langzaam gegaarde kalfslende, tonijntartaar en tonijnmayonaise

***
Bisque de homard met kreeft & dragon crème
Of
Ossenstaartbouillon met ossentong & kervel

***
Tournedos met een paddenstoelen duxelle en een Mareirajus
Of
Gebakken Zeeduivelfilet met een krachtige saus van Hollandse garnalen

***
Grand dessert; een proeverij van zoete nagerechten
Of
Kaasplateau; internationale kazen met kletzenbrood, mosterd druivencompôte en cruditée

 Menuprijs: € 55,00

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP EN

Reserveer uw feestje!

Reserveer Hier